Masca purificatoare cu Gel de Aloe Vera si Argila Verde

Va propunem o minunata masca pe care o poti folosi zilnic pentru curatarea tenului, fiind recomandata atat pentru tenul gras cat si pentru tenul matur sau cel cu probleme, sensibil.

Masca are efecte de detoxifiere, iluminează tenul, previne cicatricile, curăța în profunzime. Dupa utilizare, tenul devine mai iluminat, porii sunt închiși, îngrijește delicat.

 

argila-verde

Ingrediente si efecte :

  • Gelul de Aloe Vera menține apa în celule, regenerează țesutul, si stimulează secreția de colagen de la nivelul celular.
  • Uleiul de Jojoba exceptional hidratant, regularizeaza secretia de sebum si are un rol restructurant pentru celulele pielii, fiind foarte indicat si pentu tenul uscat si cu probleme.
  • Vitamina E are proprietăți antioxidante și lasă pielea să respire natural, astfel întârziind apariția ridurilor.
  • Argila verde bogată în minerale și oligoelemente, este ideală pentru remineralizarea și decongestionarea pielii, ajută la eliminarea excesului de sebum și a impurităților datorită puterii sale absorbante excelente. Este potrivită în special pentru tenul mixt sau gras.
  • Scortișoara crește fluxul sanguin de la nivel celular, are efect antiseptic, elimină pielea moartă, scade inflamația de la nivelul pielii având efect antimicrobian.

Cantitati :

Gel de aloe Vera : 25ml

Ulei Jojoba : 2-3ml

Vitamina E : 5 picaturi

Argila Verde : 25gr

Scortisoara : 0,5gr

 

Mod preparare :

Gelul de Aloe Vera se introduce într-un bol, se adaugă uleiul de Jojoba și vitamina E apoi argila verde. Se amestecă până când preparatul se omogenizează iar apoi se adaugă scortișoara.

Se aplica pe fata si se lasă să acționeze 20 – 30 de minute, iar apoi se îndepărtează cu o dischetă demachiantă și apă caldă.

Se poate pastra la frigider pentru 3 saptamani.

Enjoy your beauty!

Ingrediente din magazin online cosmetice organice : https://www.cumparabio.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *