Crema tratament pentru vergeturi

VERGETURILE se manifestă sub formă de fisuri (linii paralele), roșiatice (recente) sau albe (vechi), cu aspect denivelat la suprafața pielii, apar mai frecvent pe abdomen, regiune fesieră, coapse, dar pot fi prezente și pe sâni, gambe, brațe sau spate.

VERGETURILE sunt cauzate de ruperea rapidă sau mai lentă a țesutului conjunctiv pe zone ale corpului care suferă variații repetate/ bruște de volum, pot afecta femeile și bărbații deopotrivă. Debutul vergeturilor este frecvent în adolescență, afectarea este alarmantă în cazul fetelor (pot prezenta vergeturi într-o proporție până la 90% în diverse grade), bărbații pot fi afectați până la 40%.

crema-epilat

Cauze frecvente ale vergeturilor, după variațiile în greutate , sunt dezechilibrele hormonale, sarcina (lunile 6-8 de sarcină), alăptarea,, sportul practicat prea intens, creșterea bruscă în înălțime a adolescenților, , administrarea de cortizon locală (creme) sau sistemică (pastille, injectabilă), consumul de steroizi la sportivi, anumite afecțiuni ale tiroidei , tuberculoza.

Iata o reteta de crema cu ingrediente naturale ce ajuta la imbunatatirea calitatii pielii si atenuarea vergeturilor.

unt-de-cocos-reteta1

Ingrediente:

Se amesteca ingredientele intr-un bol de sticla si se pune la pastrare intr-un loc racoros si uscat. Se maseaza pielea dupa dus cand pielea este inca umeda.

Rezultate vizibile dupa folosirea cu regularitate a acestei creme, diminuarea vergeturilor si pielea isi recapata elasticitatea.

Ingrediente naturale aici : https://www.cumparabio.ro/

Enjoy your beauty!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *